Wednesday, March 26, 2008

doktor aku

Petang semalam aku meneman Ed menghadapi viva-vocenya. Peluh jantan merecik-recik, dalam aku mundar mandir ke hulu ke hilir umpama menunggukan bini beranak sulong!

Hahahahaha, alhamdullillah.

Tahniah, Dr. Ed.

---
Programme: Doctor of Philosophy
Field of Study: Artificial Intelligence
Area of Specialization: Computational Linguistics

6 comments:

coy & imran said...

eh, ini blog kau ke? aku mcm pernah dtg sini dulu. maybe sebb dulu kau ada letak link to blog aku. tu yg aku pelik sapa ni? :-P

aku set blog aku jadi private tapi nanti aku akan invite semua kawan2 lama... :)

Artozy said...

tu laaa dulu dah link kat kau pastu by invitation plak.. kesian la aku ni ha

coy & imran said...

ok, aku dah invite kau. btw, link kat kau pun aku dah add. :)

andongsari said...

Tahniah Dr Intelligent Tiruan! Memang tak senonoh... (garuk bontot jugak macam art)

Artozy said...

haha stim aku bila bayangkan kau garu bontot, andong! salam sayang platonik dari aku.

Zack said...

Aku! Aku! Aku nak salam sayang platonik jugak....

PS: Congrats, Dr Ed. I'm so proud of you!